! Huomio !

Entisen blogini löydät täältä.

maanantaina, lokakuuta 08, 2012

Osa 138.


Kukaan ei tiedä. Kukaan ei voisi aavistaa. Tätä on elämäni nyt;
Väsymys. Ruokapäiväkirja. Liikunta. Peilikuva. Rakkaus. Ajatuksien sekavuus. Tulevaisuuden pelko.

Mä en tiedä missä menen, mitä teen tai mitä ajattelen. Olen aivan sekaisin kaikesta tapahtuneesta ympärilläni. En osaa järjestellä, saatika käsitellä mitään ajatuksiani. Syyllisyys josta en pääse eroon kaivautuu minuun vain syvemmin. Joka ilta mentäessäni nukkumaan ja joka aamu herätessäni haluaisin edes hetkeksi pystyä katsomaan tätä kaikkea ulkopuolisen silmin. Haluaisin antaa ajatukseni ja tunteeni(itseni)pois.

En muista milloin viimeeksi olisin ajatellut itseni parasta. Oikeastaan edes ajatellut itseäni. En pidä itseäni tärkeänä, joten miksi ajattelisin? Miksi miettisin omaa hyvinvointiani? Miksi miksi miksi? 

En pidä peilikuvastani. En pidä kropastani. En pidä vaa'an lukemasta. En pidä itsestäni.
Liikun paljon. Käyn kaksi, kolme tai neljä kertaa päivässä lenkillä. Juosten tai kävellen. Koiran kanssa ja ilman. Käyn kaksi kertaa viikossa treeneissä(nyrkkeily) ja haluaisin käydä heti mahdollisuden tullen enemmänkin.
Entä syöminen?...En pysty syömään normaalisti, vaikka minulla olisi nälkä. Oikeastaan ei minulla ole nälkä, on vain kroppa joka huutaa energiaa. Ruokapöydälläni lojuu ruokapäiväkirja.

Miten helvetissä tässä kävi näin?


"Mitä jos huonompaan suuntaan 
purttani mä kuljetan?
Päädynkö maailman reunaan 
ja helvettiinkö katoan?"

5 kommenttia:

 1. tiedän tunteen... sitä ajattelee ettei kukaan tiedä miltä minusta tuntuu, mutta on muitakin... nähtävästi. kukin yksin jossain...............
  mutta usko tai älä. kun on niin pohjalla, ettei enää pääse alemmas, ainoa tie on ylös. toivon. jätin jäljen. pienen mutta nykyään jo vahvemman.. kai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän että on muitakin joilla sama tunne kolkuttaa pään sisällä, ehkäpä se on jopa hyvä asia. en tiedä voiko niin sanoa. sanon silti. "hyvä asia".

   Voimia sinne tämän samaisen tunteen kanssa joka täälläkin kolkuttelee.

   Poista
 2. Ystävä <3 .
  Käänny Jeesuksen puoleen. Hän rakastaa sinua. Hän haluaa parantaa haavasi. Etsi Hänestä apua.
  Hän kuoli myöskin sinun puolestasi, että sinulla olisi elämä Hänessä.
  Hali

  VastaaPoista
 3. Mä koitan koko ajan opetella ajattelemaan itseäni.. Sulla on kiva blogi, jään kurkkimaan :). Jos kiinnostaa, niin mun blogin löydät profiilistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tuota taitoa kaikki joudutaan ajattelemaan läpi elämän. Kiitos. Käyn kurkkaamassa blogiasi ja mitä sinulla on kerrottavaa :)

   Poista

Kiitos kun jätät itsestäsi jäljen sivulleni!