! Huomio !

Entisen blogini löydät täältä.

maanantaina, marraskuuta 09, 2009

Osa 120.


Roikun oksan varassa kalliolla miettien, että päästän siitä irti. Voimani heikkenevät koko ajan, mutta silti pidän kiini. Kuitenkin haluaisin vain tippua.

Hymyilen, kaikki on hyvin. Valhe. Mikään ei tunnu siltä, että voisin hyvin. Että jokin olisi hyvin. Haluaisin niin kovin täältä pois. Haluaisin olla hetken, edes hetken ilman tätä kaikkea. Toistan itseäni ja sanon taas kerran, että en tiedä kuinka kauan jaksan herätä uuteen aamuun.
Olen vain enemmän ja enemmän sekaisin elämäni kanssa. Kaikki tuntuu vain kaatuva päälle aivan samalla hetkellä. En jaksa kantaa hartioillani mitään ylimääräistä. En jaksa kuulla yhtään huutoa ja raivoa minun korvilleni. En jaksaisi kuunnella edes ystävieni murheita. En vaan jaksa.

Lupasin itselleni, että en rakastu, mutta niin pääsi kuitenkin käymään aivan huomaamatta. Niinä hetkinä kun hän on kanssani tuntuu siltä, että joku oikeasti välittää ja tahtoo minut viereensä. Tämä ihminen saa minut taas rakastamaan itseäni hiukan enemmän, ja jaksamaan elämässäni taas yhden päivän eteenpäin. Hänen kanssaan jaksan hymyillä, nauraa ja olla oma itseni. Haluaisin olla hänen tyttönsä, mutta pelkään sauttavani häntä, koska olen itse niin hajalla ja epävarma elämäni kanssa. Liikun itseni kanssa niin heikoilla jäillä, että en voi antaa, enkä tahdo kenenkään katsovan vierestä kuinka vihaan elämääni ja itseäni.

Rakastan, mutta joku minussa vastustaa kuitenkin tätä tunnetta sisälläni, koska tiedän vain satuttavani. Minun ei pitäisi antaa kenenkään rakastaa itseäni, en ole ansainnut sitä. En pysty antamaan tällä hetkellä kenellekään sitä, mitä kaikki eniten kaipaavat -rakkautta ja läheisyyttä.

6 kommenttia:

  1. Ppipi, Jeesus rakastaa sinua ja haluaa,että heität taakkasi Hänen harteilleen.
    Hän haluaa auttaa sinua,mutta Hän ei voi ellet sinä anna siihen lupaa.
    Siis pyydä omin sanoin, että Jeesus pelastaisi sinut ja antaisi rauhan sinulle tuskistasi.

    Sinun aikasi ei ole vielä, sinua tarvitaan, sen tulet näkemään.

    VastaaPoista
  2. Kaikki mitä sä tässä sanoit... Tunnen täsmälleen samalla tavalla tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  3. Ppipi, hyvä että kirjoitit. Aloin jo olla huolestunut hiljaisuudestasi. Olet ollut paljon ajatuksissani viime aikoina. Ja rukouksissani.
    Tuohon tekstiisi liittyen, ei pidä paikkaansa, ettet ansaitse rakkautta! Jokainen meistä ansaitsee. Jos minäkin, niin sinäkin.
    Mä ymmärrän tän: "En pysty antamaan tällä hetkellä kenellekään sitä, mitä kaikki eniten kaipaavat -rakkautta ja läheisyyttä."
    Minäkin olin tuo ihminen. Nyt olen ymmärtänyt, että et voi antaa sellaista, mitä et itse ole saanut!! Minä en saanut sitä läheisiltäni, mutta pitkän rundin jälkeen Jeesus antoi minulle sen, mitä olin tarvinnut. Ja tänä päivänä, minulla on antaa rakkauttani, läheisyyttäni ja aikaani toisille ihmisille.
    Puhu kumppanisi kanssa asiasta, puhumattomuus voi loukata enemmän, jollei hän tiedä, mitä sinä käyt läpi.
    Hang in there girl! Kaikki muuttuu hyväksi sinun kohdallasi!
    Halauksin Johanna

    VastaaPoista
  4. Tahtoisin antaa sinulle tämän tunnustuksen. Vaikean kautta menee, kun sinulla ei ole oikeutta lukea blogiani, joten laitan kommentti muodossa.

    http://4.bp.blogspot.com/_B4EJP_XyeMA/SvnHg8oNliI/AAAAAAAABHo/Vvn9lqrfLRs/s1600-h/kreativ+blogger.jpg
    ja säännöt tunnustukseen ovat:

    1.Kiitä sitä, jolta sait tunnustuksen.
    2. Kopioi kuva ja liitä blogiisi.
    3. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen.
    4. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä.
    5. Anna tunnustus seitsemälle. Linkitä nämä blogissasi. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta.

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo kuva kaikessa kamaluudessaan ! :o

    Ja aina ei vain jaksa, näin se on...

    VastaaPoista
  6. Jos rakkaus ansaitaan niin silloin olemme kaikki siitä osattomia, rakkaus on lahja ja se kuuluu kaikille niin sinulle kuin minullekkin, jos ei niin kerro miksi näin on! oletko niin,niin huono ja paha ihminen oikeasti.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät itsestäsi jäljen sivulleni!