! Huomio !

Entisen blogini löydät täältä.

keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

Osa 127.


Hymyä, naurua ja onnellisuutta, mutta silti sisällä kipua. Ja vain silmät sulkiessani minä pääsen kivusta yhden sekunnin ajaksi.


Kirjoittamisen ja puhumisen vaikeus, mutta silti suuri halu saada sanotuksi ajatuksiansa muualle. Niinhän sitä sanotaan, että puhumalla asiat eivät tunnu niin isoilta ja se helpottaa, mutta mielestäni asia ei pienene tai tunnu paremmalta puhumisen jälkeenkään. Muutoksena on vain se, että saat pelätä luottamuksesi pettämistä ja sitä mitä tuo ihminen nyt sinusta ajattelee.

Alkoholi, että vihaan tuota nestettä. Ennen jaksoin katsoa kun muut joivat ja sitten humaltuivat, mutta nykyään en haluaisi olla edes paikassa missä ihmiset ovat humalassa ja alkoholi virtaa. Ymmärrän tietenkin sen, että joskus on mukava ottaa muutama olut tai siideri ja nauttia niistä.
Miksi alkoholi on minulle näin iso asia?
Mielestäni alkoholi pilaa ihmissuhteet ja aiheuttaa aivan turhia riitoja ja mielipahaa. Alkoholi on ollut elämässäni jo silloin kun opin kävelemään. En vaan halua, että elämässäni tulee aina olemaan pelko siitä, että menetän jotain tärkeää elämästäni alkoholin takia.

Mitä minulle kuuluu?
Mietin tuota itsekkin joka päivä. Mielessäni pyörähtää
päivittäin ajatuksia joita pakoilen ja jotka tuntuvat kuuluvaan tahtomattani jokapäiväiseen elämääni. Sisälläni pyörii välillä pyörremyrsky sekottaen taas kaikki ajatukset. Haluaisin hieman lomaa kaikelta ja ajatuksiani paikoilleen. Henkisesti hajalla.

' Olen särkynyt saviruukku
Pala palalta murtui pois
Vain ihmettelin ja itkin
En millään murtunut ois '

~ Jippu - Saviruuku ~

1 kommentti:

  1. tuo jipun kappale on niin ihana!

    huh, tuntuu kummalta palata tänne. luin blogiasi viimeksi alkuvuodesta kun itse elin samanlaista aikaa.
    en ehkä vieläkään ole päässyt kaikesta kurasta eroon, mutta vahvoilla ollaan. ja kun luen tekstiäsi nyt uudestaan, niin minusta tuntuu että olet myös paljon pidemmällä itsesi kanssa kuin aiemmin. (vain oma arvioni, enhän voi tietää)

    en tiedä mitä muuta sanoisin, kun en ole aiemminkaan tänne paljoa kommentoinut. luulenpa vain että meillä on paljon yhteistä, sillä muista blogeista en ole löytänyt muita jotka kuuntelisivat mm. bass'n'heleniä, ksl.:ää tai skillettiä. : )

    tsemppiä! vaikutat vahvalta ja viisaalta (:

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät itsestäsi jäljen sivulleni!