! Huomio !

Entisen blogini löydät täältä.

tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

Osa 102.

Mietin elämää ja totean sen turhaksi. Haluaisin kirjoittaa paperille good bye, mutta minusta ei ole siihenkään.

Huomaan itseni taas istuvan ulkona ja katsovan tyhjään. Mietin istuessani elämääni ja koitan saada niitä hyviä asioita mieleeni, mutta ne jäävät hyvin vähäksi. Kaikki painaa taas päälle; perhe, ystävien ongelmat ja myös oma elämäni. En olisi uskonut näkeväni itseäni taas tälläisenä tyttönä, jolla ei ole voimia enään hymyillä, mutta nyt kuitenkin viime viikkojen aikana olen alkanut taas vajota alemmas.

En tiedä miten saisin kirjoitettua oloni ylös. En tiedä miten kuvailisin tätä kaikkea mitä pyörittelen pääni sisällä. Olen aivan hukassa itseltäni, ja tuntuu, että alan kadota myös muilta. Olen huomannut, että ystävieni kanssa ollessani he varovat sanojansa ja ovat muutenkin varuillaan. En nykyään enään jaksaisi nähdä ihmisiä. En jaksa nauraa heidän vitseilleen. Tuntuu vain, että olisi parempi olla yksin, koska silloin minun ei tarvitse näyttää muuta mitä oikeasti olen. Minun ei yksin ollessani tarvitse hymyillä, nauraa, eikä mitään mitä en halua tehdä. Yksin ollessani uskallan näyttää tunteeni, koska silloin tiedän, että kukaan ei näe jos itken.

Minua suostuteltiin malliksi. Kaverit olivat ottaneet kuviani ja vieneet toimistoon. Yllätykseni he ottaisivat minut sinne töihin. Ensin olin vihainen ystävilleni, että olivat tehneet tuollaista, mutta sitten sulatin asian ja tajusin että ei se kuullostanutkaan niin pahalta, ja itsekin kiinnostuin. Kun soitin tuonne paikkaan ja kun puheeksi tuli painoni, satuin kysymään, että olisiko painosta tarvetta pudottaa, niin sain vastaukseksi, että "eise tee pahaa jos pari kiloa laihduttaa". Tuo tuntui pahalta ja otin taas yhden kolauksen lisää itsetuntooni. Varmasti tuo nainen osasi katsoa, että olen jo nyt alipainon puolella, mutta en silti kelvannut heille tälläisenä (eli en ihmettele etten kelpaa itsellenikään). Sain taas siis yhden hyvän syyn pudottaa painoani, mutta vain enemmän kuin oli tarkoitus.

Minun tekisi mieli vain sanoa hyvästi taas kaikelle. Luultavasti muiden elämäkin helpottuisi, koska olen kuitenkin vain kaikille loppujenlopuksi taakkana. Kuka jaksaa katsoa ihmistä jolla ei ole elämäniloa jäljellä yhtään? Kuinka kukaan voisi koskaan rakastaa tälläistä ihmistä, joka ei jaksa hymyillä ja joka satuttaa itseään, koska ei vain jaksa enää elää? Ja kun mietin tarkemminen, niin kuinka voisin koskaan kenenkään antaa rakastaa itseäni, koska pelkään niin kovin, että satutan häntä, koska itse olen näin loppu.

Kuuntelen musiikkia kyynelten valuen hitaasti poskellani ja tippuvan sitten paidalleni. Haluaisin mennä huoneeseeni, mutta siellä olisin taas aivan yksin. Pelkään, että jos en kohta enään hallitse itseäni, että vielä joskus astun viimeisen kerran huoneeseeni ja näen viimeisen kerran punaisen viillon kädessäni. Tunnen sisälläni viiltävän pahan olon ja ahdistuksen ja huomaan itseni antautuvan taas niille.

' Noose around a choking heart
Eternity torn apart
Slow toll now the funeral bells

”I need to die to feel alive" '

~ Nightwish - Bye bye beautiful ~

6 kommenttia:

  1. Voi ppipi,kyllä siusta välitetään!:)

    Miun mielestä siun ei kannattas toho mallin hommiin ryhtyy,koska se vaa ammentas ulkonäköpaineita ja laihuttamista,mikä ei todellakaan tee siulle hyvää. Ja ei miusta muutenkaa toi mallin ammatti oo niin positiivinen juttu,koska siinä ammatissa ulkonäkö on nro.1. Ja varsinkin nuorelle,joka on jo ihan liian rikki jo ennestään,vaan rikkoutus entisestään tuossa työssä.

    Ja hyvin osasit itsekin reagoida tuohon,että ei hyvältä vaikuta jos vielä pitäs ruveta laihuttamaan,joten jätä vaan noi mallin hommat rohkeesti:)Kyllä siulle oma paikkas löytyy aikanaan:) Mutta toki,päätös on sinun.

    Oot ihana tyttö<3 Jumalalle kiitos sinusta!<3

    Älä rakas tyttö viillä,sillä sieltä ei lohtua tule:( vaan ajaa vaa entistä syvemmälle kuiluun. Itekki saan joskus ajatuksia tuosta viiltelystä,mutta kannattaa tiedostaa,että ne ajatukset ovat pahan ajatuksia,eivät hyvän. Siks niille ei piä antaa valtaa,jottei paha pääsis kasvaan.Aina ei oo helppoo ja joskus tuntuu ett helpoiten pääsis ku menis vaan tunteitten mukana. Mut ei se vaa niin mee:/

    Paljon jaksamisia siulle tyttöpieni<3

    VastaaPoista
  2. Täällä sua odottaa haaste :) http://ayannaa.blogspot.com/2009/07/haaste.html

    VastaaPoista
  3. Tiedän täysin tuon tunteen... Kun ei jaksaisi enää yrittää. Mutta, voit päästä sieltä ylös, vaikka siltä ei tunnu. Minäkin pääsin, vihdoin monen yrityksen jälkeen. Täytyy vain uskaltaa ottaa myös apua vastaan.

    Tuo mallintyö taas... Mallihan ei kai koskaan voi olla liian laiha. Kun kerran itse tiedät olevasi alipainoinen, älä kuuntele muilta minkäänlaisia laihdutuskehotuksia.

    Älä anna pimeydelle periksi.

    VastaaPoista
  4. Kiitos purppurainen kun muistit.

    Ehkä minäkin joskus pääsen ylös täältä pohjalta jossa nyt olen melkeimpä avuttomana.

    Niinhän se on mallintyössä, mutta saa nähdä mitä teen, ehkä suostun tuohonkin laihduttamiseen, koska muutenkin dieetillä olen.

    VastaaPoista
  5. Todella tyhmää, kun sinua noin kehotettiin laihduttamaan. Jos kerran he olivat jo kiinnostuneita, ei heidän tarvitsisi vaatia enempää.

    Minä sanoisin heille pitäväni ennemmin huolta terveydestäni. En laihduttaisi sen takia, että riittäisin jollekin muulle.

    VastaaPoista
  6. oi toi malli juttu ! hei wau oikeesti !
    en osaa sanoo mitää muuta ku vau , herranjumala oot malli ! ymmärrätsä malli! mä en osaa sanoo mitää muuta ku wau!
    ja hei toi olo helpottaa ajan myötä,
    mä lupaaan, joku päivä oot jo onnellinen<3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät itsestäsi jäljen sivulleni!