! Huomio !

Entisen blogini löydät täältä.

maanantaina, kesäkuuta 22, 2009

Osa 93.

En pyyhi kyyneleitä silmistäni. Tunnen sisälläni kipua. Toivon salaa lipuvani kauas täältä. Toivon myös salaa kuolemaani. Mietin jälleen, että miksi olen tässä tilanteessa? Mikä minut tähän ajoi?

Paha olo valtaa mieleni ja ruumiini. En ole ollut kykenevä tänään mihinkään. Olen pyöritellyt kaikkea päässäni. Olen miettinyt, että miksi annoin itseni vajota näin syvälle? Päässäni on käynyt myös kysymys, että miksi juuri minä?
Ensimmäiseen kysymykseen osaan vastata; menetin itseni hallinnan, en osannut enään kontrolloidakaan itseäni, vaikka niin luulin. Lopulta annoin tälle kaikelle periksi, enkä jaksanut enään taistella ajatuksiani vastaan.
Toiseen kysymykseen en osaa vastata. Ehkä siihen ei olekkaan vastausta.

Halu täältä pois on taas kova. En osaa sanoa miksi, mutta en vain jaksa. En jaksa mitään. Kyyneleet kastelevat poskeani ja edelleen mietin, että miksi? Ei tähän ole mitään syytä, ainakaan en tiedosta sitä. Olo on vaan huono ja masentava -eikai muuta syytä tarvitsekaan.

Olen niin kuin kaikki olisi hyvin. Nauran. Hymyilen. Olen kuin eri ihminen. Kaiken tämän teen kuitenkin vain sen takia, että välitän teistä.

Olin kultani kanssa juhannuksen. Huomasin, että olin kuin vieras ihminen. Muutuin taas tytöksi joka nauraa, hymyilee, heittää läppää ja on iloinen. Huomasin kuitenkin, että tuo esittäminen vie minun voimiani enemmän kuin luulinkaan. Välillä minusta alkoi kuitenkin rakoilla oikeaa minääni, mutta onnistuin mielestäni pitämään sen sisälläni. Kuitenkin minusta tuntuu, että kultani tietää millainen oikeasti olen. Luulempa hänen tietävän, että en voi hyvin. Hän tuntee minut ehkä kuitenkin paremmin kuin luulen.

Kirjoittaminen ei oikein suju minulta nyt. Ehkä ensi kerralla pystyn kirjoittamaan enemmän ajatuksiani taas tänne. Kuittaan.

' Sometimes I feel like I'm alone
Sometimes I feel like I'm not that strong
Sometimes I feel so frail so small
Sometimes I feel vulnerable
Sometimes I feel a little fragile
A little fragile '
~ Delta Goodrem - Fragile ~

5 kommenttia:

  1. Oletko koskaan miettinyt, että et välttämättä olekaan oikeasti se masentunut tyttö, se tyttö joka tahtoo pois täältä? Ehkä oletkin se naurava tyttö, mutta luulet vain kaiken olevan lopussa?
    Kerro kumppanillesi, hän kuitenkin on ilmeisesti sinulle tärkeä. Jos et pysty puhumaan, kirjoita kirje. Jollekin on pakko puhua, sillä tästäkin on ulospääsy, sinun täytyy vain pyytää jotain avaamaan se.
    Voimia.

    VastaaPoista
  2. yhdyn edelliseen . kultasi kyllä varmasti tietää että olet hänelle tärkeä , mutta sun pitäs pystyä sanomaan ääneen tai kirjoittamaan . lähetä se jollekkin ihmiselle johon todella luotat . voimahaleja ! <3
    // nora

    VastaaPoista
  3. Nora, kiitos taas muistamisesta :)

    VastaaPoista
  4. Hienosti oot pähkäilly ny pikkasen enemmän pintaa syvemmältä,että mistä kaikki alkoi.,hienoa!:)

    Sanoit,jotta menetit itsesi hallinnan.

    Miksi menetit,mikä tapahtuma tai asia siihen vaikutti,että itsehillintäsi petti ja et jaksanut taistella ajatuksiasi vastaan?

    Tosi hyvä että nyt rupesit tuossa pohtimaan vähä tarkemmin asiaa,koska se on tosi tärkeetä nähhä,mistä paha olo on lähteny,muuten siihen ongelmaan ei voi tarttuakkaan syvellisimmin!:)

    Ja älä anna pahoille ajatuksille valtaa,vaan kulje valoa kohti,älä pimeyttä!:) Muista jotta paholaine haluu siun luovuttavan.

    Jaksamisia!!<3

    VastaaPoista
  5. Kiitos annanna taas käynnistä ja sanoistas :) !

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät itsestäsi jäljen sivulleni!